Videoteket - Kända problem

Program: [Adressboken] [Videoteket] [LSPWin] [FFS_Schema] [Ordspråkaren] [SnabbStart] [GK_Backup] [Registrera] [Forum]

Videoteket: [Ladda ner] [Funktioner] [Skärmdumpar] [Problem] [Nästa version] [Kommentarer] [Frågor & Svar] [Samlade nyheter] [Registrera]

Ibland uppstår problem. Ingen vill ha dem, men de finns där ändå.

Kända problem

  • Funktionerna i Special-fönstret kan vara opålitliga om du kör en funktion på din urval-lista (sökresultat). Ta alltid en kopia av den aktuella filmlistan innan du kör en sådan funktion.

  • Om du har en bakgrundsbild i filmlistan är det inte säkert att den täcker kolumnen för kassettnumret, ifall du flyttat på den kolumnen. Bara när Nummer-kolumnen ligger på sin originalplays (plats 1) blir det som det ska.

 

Nedan - några generella varningar och tips.


  • Använd säkerhetskopieringsfunktionen varsamt. Problem kan uppstå, framför allt om du skickar backup-filen till diskett, eller ut på Internet/e-post. Använd då hellre programmet WinZip, för att säkerhetskopiera dina filmlistor. Och OBSERVERA att den inbyggda säkerhetskopieringsfunktionen (Typ1) inte ska användas för att spara filerna inför en uppgradering av Videoteket. Återsällningsfunktionen fungerar endast med samma version som skapade säkerhetskopian!

  • Bilder - Observera att bilder du associerat till dina filmer, inte kommer att följa med om du säkerhetskopierar din filmlista (gäller Typ 1).

  • Installationsprogrammet - Jag tror minsann att det finns en bugg i installationsprogrammet. Om du försöker att installera om programmet, eller installera över en ny version av Videoteket - kommer inte filen videoteket.exe att skrivas över. För att råda bot på detta - ta bort filen videoteket.exe från din Videoteket-mapp innan du installerar igen.

Har du hittat något fel i programmet - var vänlig rapportera detta, t ex genom att skriva ett brev.