Videoteket - Frågor & Svar

Program: [Adressboken] [Videoteket] [LSPWin] [FFS_Schema] [Ordspråkaren] [SnabbStart] [GK_Backup] [Registrera] [Forum]

Videoteket: [Ladda ner] [Funktioner] [Skärmdumpar] [Problem] [Nästa version] [Kommentarer] [Frågor & Svar] [Samlade nyheter] [Registrera]

"Videoteket - Frågor & Svar" behandlar lite av varje. Dock finns här inte så mycket sammanställt ännu. Hör gärna av dig om du undrar något!

På denna sida: 


Får jag support om det skulle strula?
Självklart. Du kan alltid höra av dig till min e-postlåda, så återkommer jag så fort som möjligt. Uppstår problem så löser vi dem! Naturligtvis kan du höra av dig även i andra ärenden, frågor, tips, funderingar eller kommentarer. Alla brev är välkomna, och jag svarar på allt.

Är Videoteket gratis?
Nej, Videoteket är shareware. Du får lov att ladda ner och prova programmet innan du bestämmer dig för att registrera det. Är du nöjd, och anser att det är värt de 100 kronor det kostar att registrera, bör du göra det. Annars behöver du bara avinstallera programmet.

Hur registrerar jag programmet?
Genom att skicka avgiften till mig i ett kuvert (skickas till Gabriel Karlsson, Djursdalavägen 2b, 59080 Södra Vi), eller sätta in pengarna på mitt postgirokonto (6192018-7). Kom ihåg att skriva tydligt. Ange ditt namn och adress, + e-postadress. Reg.kod och anvisningar skickas så snart betalningen är mottagen. Se även denna sida för mer information.

Varför ska jag registrera Videoteket?
För att jag ska ha en anledning att fortsätta utvecklingen av programmet. Om väldigt få väljer att betala för ett program, upphör till slut intresset för att vidareutveckla det. Videoteket kostar så väldigt lite att jag hoppas du väljer att registrera det. Som tack ingår flera uppgraderingar av programmet.

Vart hittar jag omslagen till filmerna, så att jag kan lägga in dem i Videoteket?
Vill du använda bilder till filmerna kan du hitta sådana här: Search Video At Amazon. De finns även att hitta på IMDb eller på Discshop.

Är Videoteket framtidssäkert, dvs. kan den använda min filmlista i kommande versioner av programmet?
Ja, du kommer alltid att kunna använda din filmlista i framtida versioner av Videoteket.

Jag saknar vissa funktioner i programmet för att det ska passa mig.
Hör av dig med dina synpunkter. Jag lyssnar!

Jag har redan ett filmarkiv i ett annat program. Hur kan jag importera det i Videoteket?
Det finns en importfunktion (Arkiv-menyn). Prova den. Annars kan du skriva ett brev till mig, så ska vi se om det går att lösa. Jag kan då bygga ett specialanpassat program för importen till Videoteket.