Videoteket

Program: [Adressboken] [Videoteket] [LSPWin] [FFS_Schema] [Ordspråkaren] [SnabbStart] [GK_Backup] [Registrera] [Forum]

Videoteket: [Ladda ner] [Funktioner] [Skärmdumpar] [Problem] [Nästa version] [Kommentarer] [Frågor & Svar] [Samlade nyheter] [Registrera]

Videoteket är ett bra hjälpmedel om du börjar få många videofilmer (VHS, DVD, LD, etc) i bokhyllan och de trista papperslistorna bara ligger och skräpar. Programmet hjälper dig först och främst med att hålla koll på filmerna med dess uppgifter, men också vilka filmer som är utlånade t ex.


Ladda hem Videoteket v6.10
(1.53 MB). Pris: 100 kr. (2007-02-24)
Detta är full-installationen. Normalt sett behöver du bara installera denna en gång, sedan räcker det att ladda hem uppgraderingarna (nedan) allt eftersom nya kommer upp.

Ladda hem uppgradering v6.11 - En enkel uppdatering, utan synbara skillnader, som löser ett par få sällsynta buggar. Om du inte har problem med din kopia av Videoteket behöver du inte ladda hem denna!
(1.31 MB). (2009-07-28)
Om du laddat hem och installerat v5.00 eller senare, behöver du bara ta hem uppgraderingen. Observera; Om du får problem efter att ha hämtat denna uppgradering (felmeddelanden etc.) - ladda då hem full installationen ovan! Detta för att friska upp körfilerna i Windows.

Ladda hem VB5 runtime-filer (om du inte redan har dem)

Videoteket har tusentals registrerade användare, och fler tillkommer varje dag. Prova du också!

Se en skärmdump på nya version 6.10!

Hjälpfil för Windows Vista
Den med följande hjälpfilen är i ett format som inte fungerar under Windows Vista. Du kan ladda hem den här hjälpfilen iställen. Den är dock inte länkad med programmet, så du får starta den själv när du behöver den.

Tips: Du som vill kunna arkivera annat än film; Med Videoteket kan du redigera dina listor, datafält och kolumner så att det passar alla typer av listor och samlingar. Ta en titt på denna skärmdump - ett exempel på skivsamling i Videoteket!

Äldre versioner: Tilläggsprogram:

v6.02 - uppgradering
v5.40 - uppgradering
v5.32 - uppgradering
v5.23 - uppgradering
v5.10 - uppgradering
v5.03 - uppgradering

Dessa kräver att du tidigare gjort en fullinstallation av programmet. Om du inte gjort detta, kan du ladda ner den överst på denna sida, och sedan använda dessa "äldre uppgraderingar".

Backup (25 kb) - Återställer säkerhetskopior skapade med tidigare versioner av Videoteket.
Uppstart (9 kb) - Ett snabbt sätt att välja filmlista vid uppstart.
Skivsamlings-mall (5 kb) - En enkel mall för att kunna katalogisera din skivsamling i Videoteket. <Se skärmdump>
DVD-mall (5 kb) - En enkel mall för din DVD-samling i Videoteket.

Läs om nyheterna i varje version från 4.00 och uppåt.

Detta program fungerar under Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP och Vista.

För mer information om programmet - följ länkarna längst upp, under "Videoteket"


Snabb beskrivning
(Se länkar i det gröna fältet ovan, för att läsa mer om programmet)

Se bild på huvudfönstret (ovan)

I huvudfönstret (se bild 1) visas en lista med dina sparade volymer. Du kan ha obegränsat med filmlistor, 9.999 volymer i varje filmlista, och på varje volym kan du ha upp till 20 filmer. Volymerna kan visas i listan med stora valmöjligheter, och den kan sorteras med ett flertal alternativ, såsom bokstavsordning, filmlängd, kategori etc.. 

I huvudfönstret kan du även se hur många volymer listan innehåller, samt hur många filmer de innehåller totalt. Du ser direkt i filmlistan om volymen är utlånad. Härifrån kan du även lägga till, ändra, radera volymer i listan, och söka genom din filmsamling. Sökning kan göras på t ex filmtitel, skådespelare, regissör, kategori, betyg, utlånade, ledig tid på volym, filmer kortare än..., filmer längre än..., etc. Resultatet kan sedan laddas in i filmlistan och editeras som vanligt. 

I filmfönstret (se bilder på skärmdumpsidan) finns all information om dina sparade filmer på den aktuella volymen. Du har 21 olika lägen att bläddra mellan, där den första ger allmän information om den valda volymen. Du ser volymens nummer, bandtiden, hur många filmer den innehåller, om den är utlånad, hur mycket ledig tid du har på volymen, samt nödvändig information om alla filmer på volymen. 

Med ett knapptryck i huvudmenyn kan du alltså få all den information du behöver om den aktuella volymen. Under de övriga sidorna i fönstret skrivs de mera detaljerade uppgifterna om varje film in. Dessa uppgifter är sedan sökbara. Du kan även bläddra genom filmlistan direkt i filmfönstret.

Ladda ner

Funktioner

Skärmdumpar

Problem

Nästa version

Kommentarer

Frågor & Svar

Samlade nyheter

Registrera