SnabbStart

Program: [Adressboken] [Videoteket] [LSPWin] [FFS_Schema] [Ordspråkaren] [SnabbStart] [GK_Backup] [Registrera] [Forum]

Med detta program kan du snabbt öppna länkar och genvägar du sparat. Programmet kan "lyssna" till klippboken, så du kan spara länkar genom att kopiera dem direkt från webbsidor och e-post...


Ladda hem SnabbStart v1.70 
(97 kB). Pris: 0 kr. (2005-06-30)
Ladda hem VB5 runtime-filer (om du inte redan har dem)

Det här programmet behöver inte installeras. Bara packa upp och starta i valfri mapp.


SnabbStart rekommenderas i PC för Alla nr 3 2005, avdelningen Datorer/Program!

Programmet är mycket enkelt att använda. Skriv in en beskrivning och en länk/genväg (Internetsida eller fil på din hårddisk) och välj Lägg till. Starta länken/genvägen genom att klicka på Öppna. Funktionen "Känn av klippboken" gör att du kan kopiera länkar och e-postadresser direkt ur e-post och webbsidor som då automatiskt läggs till i listan.

Programmet lägger sig i aktivitetsfältet (Tray) och ligger kvar där när du stänger programmet. För att öppna det igen - klicka bara på länk-ikonen i aktivitetsfältet. Högerklicka för meny, där du också kan avsluta programmet helt.


Klicka för att se en större bild.

Detta program har tidigare varit inbyggda i programmen Videoteket och Adressboken, men har nu blivit fristående för att kunna nås ännu smidigare.

Detta program fungerar under Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP och Vista.

Du behöver VB5 runtime-filer om du inte redan har dem. 
Ladda hem dem här.

Nytt i v1.7är bl.a en sökfunktion.

Nytt i v1.6 är bl.a ett fält för "superlänkar". Du kan här starta program, filer och länkar genom att bara mata in ett nyckelord.