Program

Program: [Adressboken] [Videoteket] [LSPWin] [FFS_Schema] [Ordspråkaren] [SnabbStart] [GK_Backup] [Registrera] [Forum]

Här har jag lagt upp några av mina program. Du kan ta hem samtliga program på sidan. Vissa är s k freeware, vilket betyder att de är helt gratis. Andra är shareware (betala om du är nöjd). Givetvis inget köptvång. Och ingen reklam. Det är bara att radera programmet om du inte vill ha det. Det programmeringsspråk jag använt är Microsoft Visual Basic.

För mer information om ett program: Klicka på rubriken för respektive program. Länkar till varje program finns även i fältet överst på alla programsidor.

 

FFS_Schema 1.0
Med denna hjälpreda kan du enklare schemalägga backupjobb som du skapat med programmet FreeFileSync.


Videoteket 6.11
Ett biblioteksprogram för videosamlingen. Listar upp till 9.999 kassetter eller DVD med 20 filmer per kassett/DVD. Smart sökfunktion gör att du alltid hittar filmen du söker.
Adressboken 4.22
En adressbok där du kan samla information om dina vänner. Du kan även lista varje person efter önskad kategori. Obegränsat antal namnlistor, och automatisk backup.
LSPWin 3.20
Ett beräkningsprogram för högtalare och dess tillbehör. Flera olika konstruktioner kan beräknas, liksom kompletta delningsfilter och lådmått.
GK Backup 9.54
Enkelt program för att utföra backup på dina viktiga filer. Fungerar även i nätverk. Synkronisering och versionshantering av filer.
SnabbStart 1.70
Enkelt och effektivt program för att spara och använda Internetlänkar och genvägar till ofta förekommande filer på din hårddisk.
Ordspråkaren 2.2
Ett enkelt program för bläddring mellan över 2000 ordspråk.
 

 

 

Har du några frågor - skicka mig ett snabel-brev. Både ris och ros mottages tacksamt.