Om dessa sidor

 

På denna sida kan du läsa om varför dessa sidor finns, hur du navigerar runt på dem, hur du får hjälp med dina funderingar kring högtalarkonstruktionen och lite annat...
På denna sida: •

Varför dessa sidor finns
Ja, man kan ju undra vad som gör att dessa sidor finns tillgängliga egentligen. För att göra ett långt svar kort; jag gillar HiFi. Varför inte dela med mig av några viktiga kunskaper när det gäller hopknåpandet av de egna högtalarna?! För att göra det hela enklare, har jag även gjort ett program som hjälper dig med lådvolymer, mått och annat. Du hittar programmet LSPWin på denna sida.

Navigera
Dessa sidor använder s k frames, ramar. En ram till vänster, med orange färg innehåller länkar som tar dig vidare bland sidorna. Rubrikerna har speciella undersidor som är relaterade till den sidan och ramen innehåller länkar till dessa, samt länkar för att komma tillbaka till förstasidan. På huvudsidan kommer alltid alla nya sidor presenteras.

Jag har lite svårt att få ihop tillräckligt med tid för att kunna uppdatera dessa sidor konstant. Det kan hända att de ligger orörda länge...

Finns det frågetecken?
Om det är något som du undrar över i ditt skapande av de perfekta högtalarna, och inte lyckas hitta den information du söker här, kan du prova diskussionsforumet.

Du får gärna höra av dig om du tycker dig sakna något på dessa sidor. Kanske är vissa ämnen lite tunt beskrivna, eller för svåra att förstå. Alla tips på förbättringar är välkomna.

Nu: Surfa på!


Till sidans topp Till förstasidan med ramar E-post